Třetí tvář - Rozkovec, Patrik (Původní česká detektivka, 2012)
Mladý učitel Daniel nachází zavražděnou svou dávnou lásku Julii. Pro policii se stává hlavním podezřelým, protože od bytu, kde se vražda stala, má klíče, třebaže má na dobu její smrti alibi. Aby očistil své jméno, rozhodne se pachatele vypátrat sám. Překvapením pro něj je, že pachatele zná. Nastraží past, ale vrahovi se podaří uniknout...