To se může stát každé holce : dívčí román - Řeháčková, Věra (Erika, 2011)
Ve třinácti jsem měla krásný a láskyplný sny. Kluk ze snů měl neurčitou tvář. A přesto, když jsem ho potkala ve skutečnosti, okamžitě jsem ho poznala. Na tu událost se nedá zapomenout. To, co se mi stalo, se může stát každý holce. Šlapala jsem zkratkou, kterou mi naši zakazovali chodit. Vtom jsem za sebou zaslechla kroky. Ohlídla jsem se. Šel za mnou. Přidal do kroku, ruce natažený ke mně...