V šachu - Brown, Sandra (Ikar, 2013)
Televizní reportérka Tiel cítí příležitost: zmizela dcera multimilionáře Sabra. Jenže spíš než o únos jde o útěk; Sabra čeká se spolužákem Ronniem dítě a bojí se otce. Tiel se vydá po stopě mladého páru, stane se svědkyní dramatických událostí a navíc se seznámí s mladým lékařem. V napjaté situaci přehodnocuje své priority a poznává nový cit.