Prostě si to přejte, a to s lehkostí - Franckh, Pierre (Anag, 2010)
Autor dodává odvahu k opuštění zažitých myšlenkových vzorů. Díky tomu se mohou splnit i ty nejtoužebnější přání.""Prostě si to přejte, a to slehkostí" se tentokrát věnuje těmto stěžjním bodům: peníze, zdraví a práce.