Pohádková babička - Petiška, Eduard, 1924-1987 (Ottovo nakladatelství, 2009)
Kniha POHÁDKOVÁ BABIČKA byla připravena na základě cyklu pohádek, který už autor nestačil dokončit. Soubor pohádek byl doplněn o text z knihy Alenka jde spát.