Tátologie 2, aneb, Nefňukejte a pochlapte se - Brycz, Pavel (Mladá fronta, 2012)
Tátologie 2 (aneb nefňukejte a pochlapte se) navazuje na Tátologii aneb rady začínajícím tatínkům, kteří nechtějí brzy skončit. Tato kniha vyšla v Mladé frontě na podzim roku 2011, hned se dočkala dotisku a byla také oceněna Literární cenou Arnošta Lustiga na letošním veletrhu Svět knihy. Autor zde opět vtipně popisuje trable při výchově svých tří synů a vzpomíná i na svá dětská léta. Perfektní oddychové čtení od autora oceněného Státní cenou za literaturu.