Klíč soudného dne. - Rollins, James (Sigma Force, 2010)
Na Princetonské univerzitě umírá v laboratoři, kde se pracuje s nebezpečným biologickým materiálem, úspěšný genetik. V římské bazilice sv. Petra je nalezen mrtvý vatikánský archeolog. V Africe je u tábora Červeného kříže zavražděn syn amerického senátora. Tři vraždy na třech kontinentech spojuje děsivý detail: všechny oběti jsou označeny druidským pohanským symbolem, který jim někdo vypálil do kůže.