Deník malého poseroutky: páté kolo u vozu. - Kinney, Jeff (Albatros Media, 2013)
Valentýnský večírek na Gregově škole převrátil jeho svět vzhůru nohama. Greg se ze všech sil snaží najít holku, s kterou by na něj šel, a bojí se, že zůstane na ocet. Jeho nejlepší kamarád Rowley taky nemá růžové vyhlídky, ale to je jen chabá útěcha ...