Splněná přání. - Deveraux, Jude (Baronetka, 2012)
Pátá kniha cyklu Edilean. Gemmě Ranfordové se splní sen, když získá práci u rodiny Frazierových v městečku Edilean a může se ponořit do starobylých dopisů, deníků a dokumentů. Historie je její vášní a navíc zoufale touží po tom, dokončit svou dizertační práci. Gemma tuší, že v dokumentech najde nové informace, které by jí mohly pomoci při výzkumu.