Psychologie podle Védánty. nauka starověké Indie o mysli - Suhotra, svámí, 1950-2007 (Vidyagati dás, 2012)
Védánta je starodávný a mimořádně sofistikovaný systém indické m etafyziky. Kniha uvádí čtenáře do této starověké vědy