14 podob touhy - Gray, Marie (Erotika & Sex, 2013)
Pojďme nakouknout do zákulisí rockového koncertu, do zkušební kabinky v obchodním domě, opalovat se na pláž nebo jen pootevřít dveře do intimních přestav (ne)obyčejných lidí. Vychutnejte si naplno každý okamžik, pocit, vůni a především - vášeň.Jste připravení? Zveme vás na výlet do říše sexuální touhy.