Římský válečník. Král králů - Sidebottom, Harry (BB Art, 2012)
Druhá kniha série Římský válečník. Píše se rok 256 n. l. a římské říši hrozí velké nebezpečí. Křesťanství se šíří jako nezvladatelný požár, o moc nad říší bojují mocní a nebezpeční muži. K císařskému dvoru, kterým zmítají intriky a náboženský fanatismus, se vrací slavný, leč mnohým nepohodlný generál Balista. Největší nebezpečí však navzdory všem vnitřním rozbrojům čeká daleko na východní hranici říše, kde perský král králů vyslal do pole obrovskou armádu. Dobyl a vyhladil Areté, jeho touha po moci však nezná hranic. Balista a jeho přátelé jsou povoláni k obraně dalšího města...