Teď něco ze života - Blažíčková, Anna (Triáda, 2012)
V prvním plánu této prózy vypráví Anna Blažíčková o svém životě v partnerském svazku s Přemyslem Blažíčkem (1932-2002), předním českým literárním vědcem.