Na druhý pokus - Bretton, Barbara (Ikar, 2006)
Molly Chamberlainová zůstala sama v prázdném domě. Manžel ji opustil, když zjistil, že je těhotná. Ze smutku Molly vytrhne až Rafe Garrick, opravář a výrobce nábytku. Než mezi ním a mladou ženou vznikne pevné pouto, musí oba zapomenout na šrámy z minulosti...