Záhada čínského hřebíku - Gulik, Robert Hans van, 1910-1967 (Světová krimi literatura, 2007)
Obchodník se starožitostmi najde po návratu z cesty doma bezhlavé tělo své ženy. Příbuzní ho obviní z vraždy. Ovšem soudce Ti má pochybnosti a pátrá po důkazech.