Super 12. Výzva - Grant, Michael (Super 12, 2013)
Dvanáctiletý Mack MacAvoy trpí průměrností. Vypadá průměrně, prů měrně se učí a jeho průměrní rodiče si ho sotva všimnou. Najednou Mackův život obrátí naruby tři tisíce let starý muž Grimluk, který se z ničeho nic objeví ve škole. Zpráva o existenci Super 12 Mack a zaskočí. Ještě víc ho překvapí fakt, že je jedním z jejich neuvě řitelně nadaných členů