Prýmkování : výroba textilních šperků - Fejtková, Darí (Výroba šperků, 2012)
Prýmkování - úplně nová technika výroby originálních textilních šperků! Stačí trocha šikovnosti a brzy obohatíte svou šperkovnici o více než dvě desítky nových originálních přírůstků v podobě naušnic, náramků, čelenek, prstenů, náhrdelníků i sponek do vlasů. Naučte se jednoduchou techniku, při které sešíváním sutašek, což je druh galanterních prýmků, a všíváním různých typů korálků vznikají velmi originální výrobky.