Krásní mrtví. Phoenix. - Maguire, Emily (Fragment, 2012)
Darina už nevěří sama sobě. Přes to všechno, čím v už prošla, stále pochybuje, že Krásní Mrtví mohou být skuteční. Snad jsou to jen výplody její žalem zasažené představivosti. Ale zjevení Phoenixe a Huntera jí dokazují, že opak je pravdou. Vrací se zpět na Foxton a očekává poslední setkání s Phoenixem. Tam nastane okamžik, kterého se Darina děsí nejvíc ze všeho. Musí odhalit okolnosti jeho smrti. Do cesty se jí staví nečekané překážky - Hunterovo zvláštní tajemství, podivný návrat Phoenixova otce a násilí místního gangu. Čas utíká příliš rychle a Darina se cítí chycená v pasti.