Holky na stopě. Vážné podezření. - Wendelken, Barbara (Holky na stopě, 2012)
Před velikonočními svátky uspořádá Lucčina třída bazar. Prodejem vlastnoručně malovaných vajíček se jim podaří získat velký obnos peněz. Kasičku s penězi svěří paní učitelka přes Velikonoce Filipovi. Když ji ale následně přinese do školy, je prázdná a podezření padne právě na Filipa...