Prázdné místo - Rowling, J. K. (Plus, 2013)
První román autorky Harryho Pottera pro dospělé čtenáře. Pagford je zdánlivě idylickým anglickým městečkem s dlážděným náměstím a starobylým opatstvím. Ale za touto fasádou se skrývá město ve válc e - bohatých proti chudým, mladých proti starým, manželek proti ma nželům, učitelů proti žákům. Uvolnění místa v městské radě po úmrt í jednoho z jejích členů se stává katalyzátorem všech animozit a v ášní.