Pláž utonulých - Villar, Domingo (Detektivní román (Host, 2013)
Co se skrývá za poklidným životem rybářské vesnice v Galícii? Je dnoho podzimního rána zanese příliv na galicijskou pláž mrtvolu ná mořníka, který má ruce svázané plastovou páskou. Místní mluví o se bevraždě, ale stále více důkazů nasvědčuje tomu, že pravda je jiná