Zahráváš si s ohněm - Roberts, Nora (Klokan, 2012)
Rowan pracuje v elitní požární jednotce. Působí sice jako křehká blondýnka, ale opak je pravdou. Od jedné akce, při níž zahynul její kolega, týrají Rowan ošklivé výčitky. To, co ji drží nad vodou, jsou práce a spolehlivý parťák Gulliver, který zažehl v jejím srdci požár. Jenže právě toto poblouznění ji může stát život, když se začnou dít velmi podivné věci...