13. komnata milenek. nevěra v přímém přenosu, aneb, Když láska bolí - Králová Sofie (Economicus, 2011)
Kniha je inspirovaná skutečným příběhem milostného trojúhelníku. V knize naleznete odpovědi na otázky: Jak přemýšlejí muži? Jak přemýšlejí nevěrní muži? Co je vede k nevěře? Kdo jsou ty ženy, co milují zadané muže? Proč milují milenky a zůstávají s manželkami? Kdo je oběť a kdo příčina manželské nevěry?