Lodní ranhojič. - Serno, Wolf (Knižní klub, 2006)
Vito z Campodia se nechá najmout jako doktor na loď, aby se mohl oženit s Arlettou, která se údajně nalézá na tabákových plantážích na ostrově Roanoke....