Škola noci 7. Vyhořelá - Cast, P.C. (Knižní klub, 2011)
Zoeyina duše se ocitá na onom světě - roztříštěná na kusy, vyhaslá, pronásledovaná výčitkami svědomí. Její kamarádi se však nechtějí vzdát naděje, že se vrátí a a zachrání svět, v němž se schyluje k bitvě mezi pradávnými silami Světla a Temnoty. Stark je ochoten dokonce nasadit vlastní život, aby se za svou paní dostal tam, kam před ním ještě žádný bojovník nevstoupil. Stevie Rae mezitím v Tulse svádí soukromou bitvu s Temnotou i sama se sebou. Být velekněžkou červených mláďat totiž znamená spoustu zodpovědnosti - navíc musí občas skrývat své city a střežit svá tajemství, a to za cenu lží - a někdy dokonce i životů.