Zaříkavač. Tajemství nesmrtelného Nikolase Flamela. - Scott, Michael (Euromedia Group - Knižní klub, 2010)
Nepřítel mého nepřítele je můj přítel. Josh a Sofie se konečně dostali zpátky domů. Oba jsou ale zmatenější než kdykoliv předtím. Jejich budoucnost je nejistá. Ani jeden z nich ještě neovládl umění magie živlů, aby mohl ochránit sebe a své dvojče. Zaříkávač je čtvrtou knihou ze série Tajemství nesmrtelného Nikolase Flamela. (Předchozí díly - Alchymista, Čaroděj, Vědma, následuje Válečník). Josh a Sofie se konečně dostali zpátky domů. Oba jsou ale zmatenější než kdykoliv předtím. Jejich budoucnost je nejistá. Ani jeden z nich ještě neovládl umění magie živlů, aby mohl ochránit sebe a své dvojče. Opět přišli o Scatty, a Dr. John Dee je jim neustále v patách. Nicméně na obzoru se objevila nová a nyní nejdůležitější otázka: Nakolik můžou věřit Nikolasi a Perenele Flamelovým? A můžou vůbec věřit někomu cizímu?