Tajemná země Rondo. Klíč. - Rodda, Emily (Tajemná země Rondo, 2009)
Když Leovi odkáže jeho prateta Bethany krásnou pomalovanou hrací skříňku, má sice radost, ale netuší, co se mu dostalo do ruky. Když k Leově rodině přijede na dlouhou návštěvu jeho protivná sestřenice Mimi, nemá radost a už vůbec netuší, jaká dobrodružství spolu prožijí. Otoč klíčkem pouze třikrát. Nikdy neotáčej klíčkem, dokud hudba hraje. Když hudba hraje, nikdy skříňku nezvedej. Nikdy nezavírej víko, dokud hudba nedohraje. Přísná pravidla hrací skříňky by Leo, hodný a poslušný chlapec, nikdy neporušil, ale Mimi, je odvážnější a zvídavější.