Divoška Lilly. Šílený plán - Gehm, Franziska (Divoška Lilly, 2010)
Milý deníčku: Bezva zpráva! Z Ameriky se konečně vrátil brácha Carlos!!! Jediný problém je zase s tou hroznou Evelyn. Myslí si, že Carlos je tu jenom pro ni. Ale to se tedy plete! Nejsem totiž vůbec zvědavá na to, aby mi bráchu ukradla taková čarodějnice. Mám plán, jak její záměry překazit. Možná je trošku šílený, tak mi drž palce, ať zabere