Ještě máme co jsme chtěli - Švandrlík, Miloslav, 1932-2010 (Rozmluvy, 1991)
Humoristické vyprávění navazuje na autorovu nejpopulárnější knihu "Černí baroni" a líčí osudy bývalého vojína Kefalína koncem šedesátých let