Krkavci - Green, George Dawes (Fleet, 2012)
George Dawes Green, autor úspěšných románů Porotkyně (Knižní klub, 1995) a Šílenec, se po čtrnácti letech vrací s mrazivým thrillerem, pevně zakotveným v současném nejistém světě.V loterii padl více než třísetmilionový jackpot a Shaw McBride a Romeo Zderko mají pocit, že se na ně usmálo štěstí. Ne že by drželi v rukou správný tiket, ale osud je v pravou chvíli zavedl do městečka, ve kterém vítězná rodina přebývá, a v Shawově hlavě se zrodil plán, jak navěky uniknout ubíjejícímu zaměstnání: Uvězní rodinu v jejím vlastním domě a vyhrožuje, že pokud neobdrží polovinu výhry, pustí se Romeo v městečku do zabíjení jejich nejbližších. Na ulici ale houstne dav zvědavců a novinářů, napětí v domě se stupňuje a události nabírají nepředvídaný směr...