Pohřbená oběť - Sandford, John (BB Art, 2012)
Dvacátá první kniha série Lucas Davenport. Při bourání domů na okraji Minneapolisu dojde k hrůznému nálezu: v základech starého domu objeví dělníci těla dvou děvčátek. Vypadá to, že obě mrtvé tady byly hodně dlouho. Lucas Davenport ví přesně, kdy byly dívenky uloženy do tajného hrobu. V roce 1985 byl Lucas policistou-pochůzkářem. Jako bývalý reprezentant univerzity v hokejovém týmu byl velmi neohrožený a jeho rozhodnost mu zajistila povýšení na vyšetřovatele a účast na pátrání v případu dvou unesených holčiček. Dívky se však najít nepodařilo a případ byl uzavřen. Lucas začíná znovu pátrat po únosci a vrahovi. Čím hlouběji se do případu dostává, tím jasnější je mu jedna věc: nebyla pohřbena jen těla, ale také pravda.