Ztracena v divočině - Toresen, R. E. (Pony club (Stabenfeldt), 2006)
Den před odjezdem na dovolenou se otec Alice rozhodne, že se místo dovolené připojí i s rodinou k expedici do divočiny. Jedinou radostí v této situaci jsou pro Alici koně, na kterých může na farmě jezdit. A také nové přátelství se Suzan, dcerou místního farmáře. Ale prales je nebezpečný. A navíc jednoho dne beze stopy zmizí kůň...