Ideální muž - Garwood, Julie (Oldag, 2012)
Doktorka Ellie Sullivanová, která právě ukončila rezidenturu v městské nemocnici, si vyšla zaběhat do blízkého parku. Náhle uslyšela ránu a ke svému úžasu zjistila, že se ocitla v blízkosti prchající dvojice, muže a ženy, které pronásleduje několik agentů FBI. Vzápětí stíhaný kriminálník postřelí jednoho z policistů. Ellie se svými bohatými zkušenostmi z praxe na traumatologii okamžitě přispěchá na pomoc a spolu se záchrankou se postará o zraněného. Její role v této záležitosti však neskončila. Je totiž jedinou osobou, jež viděla hledanému zločinci do tváře.Tak se dostává jako svědkyně do centra vyšetřování případu, který přebírá agent Max Daniel. Přestože strohý právník není podle Elliiných představ ideální muž, z nevysvětlitelných důvodů ji přitahuje a zdá se, že jejich původně čistě pracovní vztah přeroste v něco mnohem silnějšího.