Láska není samozřejmost : dívčí román - Řeháčková, Věra (Erika, 2010)
Čtrnáctiletá Adéla se stěhuje do satelitního městečka v období, kdy prožívá svoji první lásku. Martin slibuje, že za ní bude dojíždět. V satelitu panuje podivná atmosféra. Nad teenagery vládne Elen, dcera ruského magnáta. Adéla se díky své rázné a rovné povaze, dostává s Elen do křížku. A přichází o Martina...