Lovec - Deaver, Jeffery (Domino, 2011)
Henry Loving se živí jako "lovec". Zákazníci si ho najímají, aby vymohl informace od vytipovaných osob, a Loving ke splnění svého úkolu neváhá použít jakýchkoli prostředků, včetně únosů, mučení nebo vraždění rodinných příslušníků svých obětí...