Nemysli si nesmysly : 50 populárních mýtů, na které tě už nikdo nenachytá! - Campbell, Guy (Vše, na co chcete znát odpověď, 2012)
Víš, že: - Mount Everest je nejvyšší horou světa, - jeden den má 24 hodin, - konec duhy není možné najít, - krysy jsou špinavá zvířata, - sloni se bojí myší a Kryštof Kolumbus objevil Ameriku? To ví přece každý! Co když to ale není pravda? V knize Nemysli si nesmysly se dozvíš, co je na těchto zajímavých skutečnostech pravda a co jsou naopak pouze mýty, nesmysly a omyly.