Alexa, cvičitelka koní. Velká šance. - Hauptmann, Gaby (Fragment, 2012)
Alexa, milovnice koní a nadaná jezdkyně, prožívá nejšťastnější období svého života. Splnil se jí sen - bude celý rok trávit u strýčka na statku, starat se o šest koní a zároveň je trénovat. Při návštěvě Kurtova přítele Haralda se jí naskytne další šance: mohla by pokračovat ve výuce ve slavné jezdecké škole - jenom je třeba přemluvit rodiče, aby jí to dovolili.