Anatomický obrazový slovník - Feneis, Heinz (Grada, 1996)
Slovník anatomických termínů, vycházející z dnes platné tzv. pařížské nomenklatury, uvádí u každého názvu krátkou vysvětlivku a instruktivní obrázek. Přispívá ke sjednocení názvů v anatomických a klinických učebnicích, kde se často z tradičních důvodů udržují zastaralé termíny. Orientaci ve slovníku usnadňuje rejstřík, kde je za heslem uvedena stránka a pořadové číslo hledaného výrazu.