Spolčení hlupců - Toole, John Kenned (Anglo-amerických autorů, 1995)
Humoristicko-satirický román z barvitého prostředí New Orleansu s hlavním hrdinou Ignáciusem Reillym, který nemá snad v literárních análech konkurenta.