Cizí rukou - Crombie, Deborah (Detektivka (Motto), 2011)
Sedmá kniha série Duncan Kincaid a Gemma Jamesová. Dvojice detektivů ze Scotland Yardu odjíždí z rušného Londýna pomoci příteli Jacku Montfortovi, architektovi z Glastonbury. Jeho přítelkyni porazilo auto a všechno nasvědčuje tomu, že se nejedná o nehodu, ale o pokus o vraždu...