Šíleně divocí andílci. Líbat anděly je nebezpečné : líbat anděly je nebezpečné ; z německého originálu ... přeložila Zuzana Bělohlávková. 1 - Brezina, Thomas (Egmont, 2009)
Smějí se andělé líbat? Pro třináctiletou Vicky je to odpoveď nad slunce jasná: rozhodně! Tajemný a opuštěný stojí v celé své kráse mezi vysokými stromy na starém hřbitově. Jeho jemně tvarované mramorové rty přímo vybízejí k polibku. Kdo by odolal? Vicky určině ne. Anděl procitne a všechno se nadobro změní.