Veselá zvířátka z papíru - Täubner, Armin (Topp, 1999)
Skládanky zvířátek z papíru pomocí jednoduché metody, kdy základní díly jsou z proužků papíru poskládaných do harmoniky nebo vějířku, zvládnou i starší děti.