O zvířátkách pana Krbce - Havelka, Stanislav (Ahoj děti - Dobrou noc, 2009)
"Pane Krbec, nejsme na začarovaném hradě?!" ptá se kocour Kokeš, když spolu dorazí na opuštěný hrad Kulíkov. Řádí tu totiž duch bývalého hradního pána Ruprecht. Má rád špínu, prach a pavučiny, svého sídla se nehodlá vzdát a neustále vymýšlí drobné lumpárny. Pan Krbec má ale pro strach uděláno a jako kulíkovský kastelán nestrpí na hradě žádný nepořádek. Statečně mu při tom pomáhají jeho zvířecí kamarádi - Kokeš, učená sova Kukula a kavka Kocanda. Kdo zvítězí? Veselé příběhy napsané podle oblíbených televizních večerníčků.