Vrahova modlitba : Lékařka Adélie čelí kruté pomstě - Franklin, Ariana (Beletrie, 2011)
Píše se rok 1176 a král Jindřich II. posílá svou desetiletou dceru Johanu do Palerma, aby ji tam provdal za krále Viléma II. Sicilského. Válka a mor v Evropě činí z takové cesty velmi nebezpečný podnik. Král proto vybral své dceři za společnici ženu, které důvěřuje ze všech nejvíc: svou "vykladačku smrti" Adélii Aguilarovou...