Děvka z malýho města - Dreer, Mirjam (Volvox Globator, 2010)
Miu z bavorského maloměsta baví párty a muži, vyhledává hlavně vztahy na jednu noc, má osvědčenou strategii, jak muže dostat do postele. Ráno hned vypadnout z cizího bytu nebo je vyhodit ze svého, a pak už je nejlépe nikdy nevidět. Normální vztah by byl pro ni příliš nudný. Pak ale potká Noaha, který je jiný než ostatní, žádné taktiky na něj neplatí, a musí připustit, že i ona je schopná hlubších citů...