Na růžích ustláno. - Roberts, Nora (Klokan, 2011)
Emma očekává od muže svých snů to nejlepší. Ctitelů má dost, ale až pak si uvědomí, že toho pravého má na dosah. Jenže Jack rozhodně není romanticky založený a na lásku moc nevěří...