Nespoutané dálky. - McKinley, Tamara (Klokan, 2011)
Ruby se provdá za dobrodruha Jamese a vyrazí s ním do neobydleného nitra Austrálie, kde si chtějí založit vlastní farmu. Cestou se postupně ukazuje, že James není tak laskavý a milý jako před svatbou. Nakonec manželku i děti opustí. Srdce mladé ženy získá Jamesův bratranec Finn, který je jí oporou a kterému ani ona není lhostejná. Nejdřív je ovšem třeba vypořádat se s minulostí...