Úžasný deník. Tom Gates. Super hustý výmluvy! - Pichon, Liz (Tom Gates, 2012)
Dostat se na první místo tabulky zlatých hvězdiček třídního učitele Fullermana je trochu ošidné. Humorná literatura pro děti