Stefanovy deníky. Prokletí - Smith, L. J. (Fragment, 2012)
Třetí kniha série Upíří deníky: Stefanovy deníky. Propadli jste zcela Upířím deníkům? Zajímá vás, jaké události předcházely jejich ději? Pak si nenechte ujít další napínavou upíří sérii, ve které vás opět čeká velká dávka napětí, tajemna a romantiky. Stefan opustil New Orleans a odjel do New Yorku. Slíbil si, že se už nikdy nebude živit lidskou krví, a začal být znovu šťastný. Když už si ale myslí, že konečně opustil svou minulost, zjistí, že před bratrem nikdy nemůže uniknout. Damon má pro oba upíří bratry velké plány, ať se to Stefanovi líbí, nebo ne.