Monster High. Můj soused Ghúl. - Harrison, Lisi (CooBoo, 2012)
Sabotéři obvyklých vlastností (SOV neboli monstra a příšery) se snaží zapadnout a být nenápadní. Maskování je tak dokonalé, že možná ani netušíte, kdo s vámi vlastně chodí do třídy.